TENNIS

Tennikselle löytyy useita hyviä vaihtoehtoja pelialustaksi, mutta tekonurmen käyttö lisääntyy vuosi vuodelta sen pelaajaystävällisyyden, helppohoitoisuuden ja peliominaisuuksien takia.

Hiekkatekonurmi vähentää käyttökustannuksia verrattuna massakenttään, eikä se kaipaa erillistä kevätsiivousta tai kentän kastelua.

Nurmi on hyvin vettä läpäisevää ja kovankin sateen jälkeen kenttä on heti pelikelpoinen. Pelikenttä pysyy puhtaana kosteissa olosuhteissa, eivätkä pelivarusteetkaan likaannu.

Hiekkatekonurmi pidentää pelikautta. Pelit voidaan aloittaa heti lumen sulamisen jälkeen ja kenttää voidaan käyttää aina maan jäätymiseen saakka. Polyeteeni kuitu kestää myös kaukalon jäädyttämisen talvella tekonurmi-kentän päälle.

Kentän rajoja ei tarvitse puhdistaa pelivuorojen välissä. Rajaviivat liitetään valmistuksen tai asennuksen yhteydessä kenttään ja viivoitus on samaa rakennetta tekonurmen kanssa. Rajaviivoitusta ei tarvitse uusia kovankaan käytön jälkeen.

Valmistamme tenniskenttiä vakiomittoihin (18,3 x 36,6 m) ja värivaihtoehtoina on tiilenpunainen tai vihreä.

 

KENTÄN RAKENNE

 

Tenniskentillä käytetyin nukkapituus on 20 mm. Materiaalina käytetään Polyeteenia. Nurmi täytetään hiekalla siten, että noin 2-3 mm nukasta jää näkyviin. Näin saadaan optimaaliset peliominaisuudet. Asennus kivituhkan tai asvaltin päälle.