bannerFI3.jpg

YRITYKSESTÄ

SALTEX OY - FOR PRECISE ACTION


Saltex Oy on kehittyvä ja voimakkaasti kansainvälistyvä perheyritys, jolla on pitkät perinteet tekstiiliteollisuudessa. Tuotevalikoimamme sisältää korkealaatuiset tekonurmet urheilu- ja viheraluekäyttöön, yleisurheilukenttien pinnoitteet, leikkikenttien turva-alustat ja laadukkaat sisustusmatot.
 
Vuonna 1991 perustettu Saltex kasvoi nopeasti monialaiseksi osaajaksi. Tänä päivänä toimintamme on kansainvälisesti tunnistettua, ja olemme yksi maailman harvoista tekonurmia valmistavista yrityksistä, joiden tuotteille on myönnetty FIFA:n lisenssi. Toimintamme tärkeimpinä periaatteina ovat luotettavuus, reilu peli ja jatkuva kehitys.
 
Parhaan laadun takaamiseksi, toimimme vain alan johtavien ja kokeneimpien tavarantoimittajien kanssa. Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealla ammattitaidolla nykyaikaisella tehtaallamme Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Viimeisintä teknologiaa hyödyntämällä olemme kyenneet lyhentämään tuotantoaikoja sekä parantamaan tuotannon tehokkuutta, tarkkuutta ja joustavuutta.
 
Toimintamme perustuu laadukkaiden tuotteidemme lisäksi vastuulliseen asiakaspalveluun ja läheisiin asiakassuhteisiin pitkäaikaisten toimittajiemme kanssa. Myös jatkuva laaduntarkkailu sekä aktiivinen tutkimus- ja kehitystyö kuuluvat tärkeänä osana yrityksemme toimintaan. Saltex osallistuukin aktiivisesti alan kansainvälisiin kehityshankkeisiin ja toimimme mm. ESTO:n, Euroopan tekonurmijärjestön perustajajäsenenä.
 
Luotettavana ja vakavaraisena toimijana olemme saaneet korkeimman luottoluokituksen (AAA). Vinyylimatoille on myönnetty Design from Finland -merkki. Saltex Oy:lla on kolmannen osapuolen sertifioima ISO 9001:2008 laatujärjestelmä sekä ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmä.
 
Päämarkkina-alueitamme ovat Pohjoismaat, Itä- ja Keski-Eurooppa sekä Venäjä ja viennin osuus liikevaihdostamme on yli 70%.

 

Saltex Oy:n tytäryritykset:

 
• STX Sweden AB, Ruotsi
• Saltex AS, Norja
• Saltex Europa, Puola
• Sal-tex Ltd, Venäjä

 

 
 
ISOAAA2016.png (ISOAAA2016)
 
ESTO Full Member small.jpg (ESTO full member small)   The Strongest in Finland 2015 Platinum Saltex Group Oy(1) copy.png (The strongest in Finland 2015)
 
 perulogo-small[1].png (tilaajavastuu)